Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi per aplikim per bursa per studentet e TIK_Erasmus +

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet e fushes se Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit ne Universitetin Teknologjik te Bialystok, Poloni per semestrin e pare te vitit akademik 2017-2018

Afati i fundit per aplikim eshte 12 Maj 2017.

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Komunikimit si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al