Faqja kryesore‎ > ‎

Në kuader te bashkëpunimit Erasmus+ midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit te Tuscias jemi njoftuar se Universiteti i Tuscia do te organizoje Diten e Hapur Virtuale te dedikuar posacerisht per studentet shqiptare ne date 26 Janar 2021 ora 15:00-17:00

Studentet do te kene mundesi per t'u njohur me katalogun e programeve te studimit te UNITUS, te cialt jane pasuruar me aktivitete te reja ne gjuhen angleze.

Per me shume informacion vizitoni linkun: 

Per t'u regjistruar klikoni linkun: