Faqja kryesore‎ > ‎

Në kuadër të Programit Marie Sklodowska - Curie Individual Fellowships (MSCA-IF) janë hapur thirrjet për kërkues shkencorë nga Universiteti Maribor, Slloveni dhe Universiteti Katolik i Louvain (UCLouvain - Belgjikë)

Në kuadër të Programit Marie Sklodowska - Curie Individual Fellowships (MSCA-IF) janë hapur thirrjet për kërkues shkencorë nga Universiteti Maribor, Slloveni dhe Universiteti Katolik i Louvain (UCLouvain - Belgjikë), po ju përcjellim link-et për më shumë informacion për UCLouvain: 

 

https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/newsroom/news/marie-sk%C5%82odowska-curie-actions 

 

https://uclouvain.be/en/research/careers-and-funding-ti.html 

 

https://uclouvain.be/en/research/research-institutes.html 

 

Thirrja do të shpallet më datë 15 prill dhe do të mbyllet më datë 15 shtator 2021. 


Per te shkarkuar formularet e aplikimit, si dhe listen me adresat e profesoreve nga Universiteti i Mariborit Slloveni me te cilet aplikantet duhet te lidhen per te pergatitur formularet e aplikimit 

kliko: Ketu