Faqja kryesore‎ > ‎

Ne datat 17-18 Korrik 2020, do te organizohet nje workshop online per biostatistiken, nga anetare te Departamentit te Biologjise dhe koleg nga Belgjika. Workshopi do te jete i hapur per studente nga te gjitha vendet.


Për regjistrimin: kliko këtu