Faqja kryesore‎ > ‎

Ne kuadrin e projektit EU4TechPoC Western Balkans, eshte shpallur thirrja per projekte per asistence teknike per zhvillimin e teknologjive te reja.

Në kuadrin e projektit EU4TechPoC Western Balkans, është shpallur thirrja për projekte për asistencë teknike për zhvillimin e teknologjive të reja. 

Në kuadrin e projektit nuk ofrohet mbështetje financiare por vetëm asistencë teknike. Për Shqipërine mund të financohen deri në 7 projekte. 

Informacione më të hollësishme mbi  projektin, thirrjen për projekte dhe përgatitjen e aplikimit mund të gjeni në dokumentin bashkëngjitur të publikuar në faqen zyrtare të projektit dhe në linkun: https://eu4tech.eu/call-for-project-proposals/

Afati i aplikimit është data 24 qershor 2020.