Faqja kryesore‎ > ‎

New Erasmus Mundus Grant-Aided MSc Course on Dependability - Open for Applications

Ofrim i nje Masteri te Përbashkët i Erasmus Mundus  nga Universiteti Maynooth në Irlandë, Universiteti i St Andrews në Skoci (UK) dhe Universiteti Lorraine në Nancy  (France). 

Masteri do t'ju siguroje studentëve  aftësi dhe njohuri teknike në temat e sigurisë, besueshmërisë, disponueshmërisë dhe sigurisë së sistemeve të bazuara në softuer.


Kriteret e pranimit janë:

Një diplomë e lartë  në Shkencat Kompjuterike ose një disiplinë shumë e ngushtë me te
Dëshmi e gjuhës angleze (për shembull, IELTS të paktën 6.5, ose ekuivalent)

Hyrja e parë është shtatori 2018, me një afat të aplikimit (për bursa) në mars 2018, dhe për aplikimet jo-bursave në qershor 2018. 

Per me shume informacion lutemi vizitoni websiten https://www.mscdepend.ie/