Faqja kryesore‎ > ‎

Njoftim mbi konkursin e zhvilluar për personel akademik në Departamentin e Kimisë

Ju informojme se, ne lidhje me konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik të kategorisë “Asistent lektor” pranë grupit mësimor “Kimi Fizike dhe Koloidale” në Departamentin e Kimisë, komisioni ad-hoc vendosi te shpalle fitues per kete vend pune, Nensi Isak.