Faqja kryesore‎ > ‎

Njoftim mbi regjistrimin e studentëve në Master i Shkencave dhe Master Profesional, Viti Akademik 2020-2021

Njoftohen të gjithë studentët që kanë aplikuar për tu regjistruar në programet Master i Shkencave dhe Master Profesional se regjistrimet do të bëhen pranë departamenteve ose online nga data 11 Nëntor deri në datë 15 Nëntor.

Per tu njohur me listat përfundimtare kliko: KETU

Per te shkarkuar deklaraten e gjuhes se huaj kliko: KETU

Per te shkarkuar formularin e regjistrimit kliko: KETU

Per te shkarkuar faturen e regjistrimit kliko: KETU

Per tu njohur me kontaktet e regjistrimit online sipas departamenteve kliko: KETU