Faqja kryesore‎ > ‎

Njoftim mbi sesionin e provimeve te veres, viti akademik 2018-2019

CIKLI I PARË I STUDIMEVE

 

I. Datat e provimeve për sesionin e provimeve të verës për studentët e Ciklit të ParëViti i Parë dhe viti i Dytë do të jenë nga data 1 Korrik - 19 Korrik 2019.

II. 
Datat e provimeve për sesionin e provimeve të verës për studentët e Ciklit të ParëViti i Tretë do të jenë nga data 24 Qershor - 12 Korrik 2019.


Shënim 1: Studentët e Ciklit të Parë të Studimit, viti i III-të, të cilët kanë provime të mbartura nga viti i I dhe II, mund t’i japin në sesionin e provimeve të verës deri në 

                  datën 12.07.2019 
(ku mbaron sezoni sipas strukturës  akademike).


Shënim 2:  Studentët të cilët nuk kanë kryer pagesës e tarifës së shkollimit nuk do të lejohen të futen në provime.


Për tu njohur me orarin e provimeve kliko: KETUCIKLI I DYTË I STUDIMEVE

 

I. Datat e provimeve për sesionin e provimeve të verës për studentët e Ciklit të Dytë të Studimit, viti I-rë, do të jenë nga data Korrik - 19 Korrik 2019.


Shënim:  Studentët të cilët nuk kanë kryer pagesës e tarifës së shkollimit nuk do të lejohen të futen në provime.


Për tu njohur me orarin e provimeve kliko: KETU