Faqja kryesore‎ > ‎

Njoftim mbi: UNICA-VUB webinar “Applying Open Science in Research Projects” - 18 Jan 2021

Në vijim të Webinareve të organizuar edhe me parë nga rrjeti UNICA, jemi njoftuar se më datë 18.01.2021 (13:00-15:00 CET)do të organizohet një tjetër Webinar me temë: “Applying Open Science in Research Projects”.

Për më shumë informacion dhe për regjistrim klinkoni linkun: http://www.unica-network.eu/event/unica-vub-webinar-applying-open-science