Faqja kryesore‎ > ‎

Njoftim mbi zhvillimin e mesimit on line

Udhezim mbi mesimin on line

Duke filluar nga data 24.03.2020 e deri ne nje njoftim te dyte mesimi do te zhvillohet online, sipas orarit te shpallur ne faqen zyrtare te FSHN.

Ne oren e caktuar ne orarin e mesimeve,  ne inboxin tuaj te emailit, emer.mbiemer@fshnstudent.info, do te ju vije nje ftese nga pedagogu i lendes.

Duhet te pranoni ftesen dhe jeni online me pedagogun e lendes:

Ne rast se jeni me laptop klikoni JOIN

Nese jeni me celular instaloni aplikacionin Meet dhe me pas klikoni JOIN


Per tu njohur me vendimin e Dekanatit kliko: KETU