Faqja kryesore‎ > ‎

Njoftim per procedurat e aplikimit, pranimit dhe regjistrimit te kandidateve ne ciklin e dyte, viti akademik 2020-2021

Per tu njohur me procedurat e aplikimit klikoni: KETU

Lista e dokumentacionit eshte ne faqet 12-14 te Udhezimit 17;  Shtojca Nr. 4 dhe Shtojca Nr. 5
Per tu njohur me Udhezimin 17 kliko: KETU

Per te aplikuar online kliko: KETU

Per te lexuar tutorialin sesi aplikohet online kliko: KETU