Faqja kryesore‎ > ‎

NJOFTIM PËR PLOTËSIMIN E KUOTAVE TË LIRA, PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018

1.      Njoftohen të gjithë të interesuarit që kanë aplikuar në Raundin e Dytë në FSHN se fillon procesi i plotësimit të kuotave të lira.

 

Kandidatët duhet të dorëzojnë kërkesën pranë sekretarisë së regjistrimeve në datat 17 dhe 18 Tetor 2017 në orarin 09:00-14:00.

 

Renditja e kandidatëve do të shpallet në faqen zyrtare të FSHN Brenda datës 18 Tetor 2017.

 

Regjistrimi i kandidatëve bazuar në renditjen e shpallur dhe kuotat e mbetura do të kryhet vetëm në datë 19 Tetor 2017 ora 10:00.


Pas këtij orari nuk do të ketë asnjë regjistrim.

 

2.  Për tu njohur me kuotat e mbetura për çdo program studimi kliko : Këtu

 

Për tu shkarkuar formularin e kërkesës kliko : Këtu