Faqja kryesore‎ > ‎

Njoftim për studentët e regjistruar në vitin e parë në Fakulteti i Shkencave të Natyrës

1- Njoftohen të gjithë studentët e regjistruar në vitin e parë se ditën e enjte datë 20.10.2016 ora 09:00 në sallën D1 
    do të zhvillohet takim me Dekanin e Fakulteti i Shkencave të Natyrës si dhe me Rektorin e Universitetit të Tiranës

2- Në orën 10:00 organizohet takim me përgjegjësat e departamentit dhe tutorët sipas programeve të studimit në sallat e poshtëshënuara
     
      BIOLOGJI - SALLA 101B
 
    BIOTEKNOLOGJI - SALLA 204C
     
      INFORMATIKE  -  SALLA D1

     TEKNOLOGJI INFORMACIONI DHE KOMUNIKIMI - SALLA D2

     KIMI INDUSTRIALE - SALLA 212A

     KIMI DHE TEKNOLOGJI USHQIMORE - SALLA 212A

     KIMI - SALLA 313A

     MATEMATIKE - KLASA 304C

    INXHINIERI MATEMATIKE DHE INFORMATIKE - 304/1C

    FIZIKE - SALLA 301BPër tu njohur me planimetrinë e godinave kliko : KETU