Faqja kryesore‎ > ‎

NJOFTIM PËR STUDENTËTET E VITIT TË PARË

NJOFTIM PËR STUDENTËTET E VITIT TË PARË

 

STUDENTËT E VITIT I, SIPAS DEGËVE KU DO TË STUDIOJNË, DO TË KENË TAKIM ME PËRGJEGJËSIT E DEPARTAMENTEVE, PREJ ORËS 900 – 930 NË SALLAT SI MË  POSHTË:

DEGA BIOLOGJI                                             101 B

DEGA FIZIKË                                                   301 B

DEGA KIMI                                                     212 A

DEGA KIMI INDUSTRIALE E USHQIMORE      412 A

DEGA BIOTEKNOLOGJIA                                312 A

DEGA INFORMATIKA                                       D 1 dhe D2

DEGA TEK. INFO. DHE KOMUNIKIMI (TIK)      D 3

DEGA MATEMATIKA                                        D 4

DEGA INXH. MATEMATIKE DHE INFO. (IMI)    D 5

 

MIRËSERDHËT DHE SUKSESE!

Comments