Faqja kryesore‎ > ‎

Instituti Konfuci ne Universitetin e Tiranes hap regjistrimet per kurset e gjuhes kineze

Instituti Konfuci hap regjistrimet per kurset e reja te gjuhes kineze. 
Keto kurse zhvillohen prane qendres se Institutit Konfuci-UT (Godina LIRIA, Qyteti Studenti). 
Kurset ofrohen falas vetem per studentet e Universitetit te Tiranes ndaj nxitoni te regjistroheni brenda afatit te caktuar. 
Per tu regjistruar, jeni te lutur te vizitoni faqen tone zyrtare www.ciut.edu.al. 
Afati i fundit i regjistrimeve eshte data 29 Shtator 2017 dhe kursi i gjuhes kineze fillon me date 9 Tetor 2017