Faqja kryesore‎ > ‎

Orari i provimeve për Semestrin e dytë, Viti 3

Departamenti i Biologjise

Bachelor ne Biologji


Departamenti i Bioteknologjise

Bachelor ne Bioteknologji


 

Departamenti i Fizikes

Bachelor ne Fizike

 

Departamenti i Informatikes

Bachelor ne Informatike

Bachelor ne Teknologji Informacioni dhe Komunikimi


Departamenti i Kimise

Bachelor ne Kimi

 

Departamenti i Kimise Industriale

Bachelor në Kimi Industriale e Mjedisore

Bachelor në Kimi dhe Teknologji Ushqimore


Departamenti i Matematikes


Bachelor në Matematikë


 

Departamenti i Matematikes se Aplikuar

Bachelor në Inxhinieri Matematike dhe Informatike