Faqja kryesore‎ > ‎

Orari i provimit të formimit

Njoftohen të gjithë të studentët  e Fakulteti i Shkencave të Natyrës Cikli i Parë se provimi i formimit do të zhvillohet 
ditën e martë datë 11.10.2016 ora 09:00

Për tu njohur me orarin dhe sallat sipas programeve të studimit kliko : KETU