Orari i Fizikes

Viti 1

A1

A2

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

8:00-8:50

 

Informatikë 304C Seminar null


 

Fizikë II Lab Laborator fatos.klosi@fshn.edu.al

8:00-8:50

 

Informatikë 112A Seminar null

Analiza Matematike 112A Seminar null

Fizikë II Lab Laborator alion.alizoti@fshn.edu.al

 

9:00-9:50

 

Informatikë Lab Laborator null


 

Fizikë II Lab Laborator fatos.klosi@fshn.edu.al

9:00-9:50

 

Informatikë Lab Laborator null

Analiza Matematike 112A Seminar null

Fizikë II Lab Laborator alion.alizoti@fshn.edu.al

 

10:00-10:50

Gjuhë e huaj 304C Seminar null

 


Fizikë II Salla BT (106 C) Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizikë II Lab Laborator erjon.spahiu@fshn.edu.al

10:00-10:50

Gjuhë e huaj 112A Seminar null

 

Analiza Matematike 112A Seminar null

Fizikë II Salla BT (106 C) Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

11:00-11:50

Gjuhë e huaj 304C Seminar null

 

Fizikë II 304C Seminar eranda.lika@fshn.edu.al

Fizikë II Salla BT (106 C) Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizikë II Lab Laborator eranda.lika@fshn.edu.al

11:00-11:50

Gjuhë e huaj 112A Seminar null

 

Fizikë II 112A Seminar rudina.zeqirllari@fshn.edu.al

Fizikë II Salla BT (106 C) Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

12:00-12:50

Gjuhë e huaj 304C Seminar null

Analiza Matematike 343A Leksion artur.stringa@fshn.edu.al

Fizikë II 304C Seminar eranda.lika@fshn.edu.al

Fizikë II Salla BT (106 C) Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

12:00-12:50

Gjuhë e huaj 112A Seminar null

Analiza Matematike 343A Leksion artur.stringa@fshn.edu.al

Fizikë II 112A Seminar rudina.zeqirllari@fshn.edu.al

Fizikë II Salla BT (106 C) Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

13:00-13:50

Informatikë 343A Leksion null

Analiza Matematike 343A Leksion artur.stringa@fshn.edu.al

 

Analiza Matematike 202C Seminar null

 

13:00-13:50

Informatikë 343A Leksion null

Analiza Matematike 343A Leksion artur.stringa@fshn.edu.al

 

Fizikë II Lab Laborator erjon.spahiu@fshn.edu.al

 

14:00-14:50

Informatikë 343A Leksion null

Analiza Matematike 343A Leksion artur.stringa@fshn.edu.al

 

 Analiza Matematike 202C Seminar null

 

14:00-14:50

Informatikë 343A Leksion null

Analiza Matematike 343A Leksion artur.stringa@fshn.edu.al

 

Fizikë II Lab Laborator rudina.zeqirllari@fshn.edu.al

 

15:00-15:50

 

 

 

 Analiza Matematike 202C Seminar null

 

15:00-15:50

 

 

 

 

 

16:00-16:50

 

 

 

 

 

16:00-16:50

 

 

 

 

 

17:00-17:50

 

 

 

 

 

17:00-17:50

 

 

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

Viti 2

A1

A2

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

8:00-8:50

 

Elektronike Lab Laborator dode.prenga@fshn.edu.al

 

 

 

8:00-8:50

 

 

 

 

Elektronike Lab Laborator teodor.kota@fshn.edu.al

9:00-9:50

 

Elektronike Lab Laborator dode.prenga@fshn.edu.al

 

 

 

9:00-9:50

 

 

 

 

Elektronike Lab Laborator teodor.kota@fshn.edu.al

10:00-10:50

 

Elektronike Lab Laborator dode.prenga@fshn.edu.al

 

 

 

10:00-10:50

Fizike IV (Optika) Lab Laborator sonila.boci@fshn.edu.al                          

 

Fizike IV (Optika) Lab Laborator Odeta.Koja@fshn.edu.al

 

Elektronike Lab Laborator teodor.kota@fshn.edu.al

11:00-11:50

 

Bazat e Elektrodinamikes 314A Seminar halilsykja@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) 303B Seminar artan.borici@fshn.edu.al                         

Fizike IV (Optika) Lab Laborator rudina.zeqirllari@fshn.edu.al                    

 

11:00-11:50

Fizike IV (Optika) Lab Laborator sonila.boci@fshn.edu.al                          

 

Fizike IV (Optika) Lab Laborator Odeta.Koja@fshn.edu.al

 

 

12:00-12:50

Elektronike Salla BT (106 C) Leksion Dritan.Spahiu@fshn.edu.al

Bazat e Elektrodinamikes 314A Seminar halilsykja@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) 234A Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) Lab Laborator rudina.zeqirllari@fshn.edu.al                    

Bazat e Elektrodinamikes Salla M (300 C) Leksion halilsykja@fshn.edu.al

12:00-12:50

Elektronike Salla BT (106 C) Leksion Dritan.Spahiu@fshn.edu.al

Bazat e Elektrodinamikes 210C Seminar sonila.boci@fshn.edu.al                          

Fizike IV (Optika) 234A Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Mekanika Analitike Salla F (108 C) Seminar ergys.rexhepi@fshn.edu.al

Bazat e Elektrodinamikes Salla M (300 C) Leksion halilsykja@fshn.edu.al

13:00-13:50

Elektronike Salla BT (106 C) Leksion Dritan.Spahiu@fshn.edu.al

 

Fizike IV (Optika) 234A Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) Lab Laborator alion.alizoti@fshn.edu.al                        

Bazat e Elektrodinamikes Salla M (300 C) Leksion halilsykja@fshn.edu.al

13:00-13:50

Elektronike Salla BT (106 C) Leksion Dritan.Spahiu@fshn.edu.al

Bazat e Elektrodinamikes Salla F (108 C) Seminar sonila.boci@fshn.edu.al                          

Fizike IV (Optika) 234A Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Mekanika Analitike Salla F (108 C) Seminar ergys.rexhepi@fshn.edu.al

Bazat e Elektrodinamikes Salla M (300 C) Leksion halilsykja@fshn.edu.al

14:00-14:50

Elektronike Salla BT (106 C) Leksion Dritan.Spahiu@fshn.edu.al

Mekanika Analitike 234A Leksion bejo.duka@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) 234A Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) Lab Laborator alion.alizoti@fshn.edu.al

Bazat e Elektrodinamikes Salla M (300 C) Leksion halilsykja@fshn.edu.al

14:00-14:50

Elektronike Salla BT (106 C) Leksion Dritan.Spahiu@fshn.edu.al

Mekanika Analitike 234A Leksion bejo.duka@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) 234A Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizike IV (Optika) 110C Seminar kozeta.bode@fshn.edu.al

Bazat e Elektrodinamikes Salla M (300 C) Leksion halilsykja@fshn.edu.al

15:00-15:50

Mekanika Analitike Salla F (108 C) Seminar ergys.rexhepi@fshn.edu.al

Mekanika Analitike 234A Leksion bejo.duka@fshn.edu.al

 

Fizike IV (Optika) 219A Seminar artan.borici@fshn.edu.al                         

 

15:00-15:50

 

Mekanika Analitike 234A Leksion bejo.duka@fshn.edu.al

 

Fizike IV (Optika) 110C Seminar kozeta.bode@fshn.edu.al

 

16:00-16:50

Mekanika Analitike Salla F (108 C) Seminar ergys.rexhepi@fshn.edu.al

Mekanika Analitike 234A Leksion bejo.duka@fshn.edu.al

 

Fizike IV (Optika) 219A Seminar artan.borici@fshn.edu.al                         

 

16:00-16:50

 

Mekanika Analitike 234A Leksion bejo.duka@fshn.edu.al

 

Fizike IV (Optika) 110C Seminar kozeta.bode@fshn.edu.al

 

17:00-17:50

 

 

 

 

 

17:00-17:50

 

 

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

Viti 3

A1

A2

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

8:00-8:50

 

 

 

 

 

8:00-8:50

 

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 221A Seminar bardhyl.guda@fshn.edu.al

 


9:00-9:50

 

 

 Fizike molekulare dhe strukture e lendes 406A (Zoologjia) Seminar fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes Salla F (108 C) Seminar fatos.klosi@fshn.edu.al

 

9:00-9:50

 

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 221A Seminar bardhyl.guda@fshn.edu.al

 


10:00-10:50

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 219A Seminar bardhyl.guda@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 406A (Zoologjia) Seminar fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 301B Leksion bardhyl.guda@fshn.edu.al

Bazat e Fizikes Statistike 401B Leksion margarita.ifti@fshn.edu.al

10:00-10:50

 

 


Fizike molekulare dhe strukture e lendes 301B Leksion bardhyl.guda@fshn.edu.al

Bazat e Fizikes Statistike 401B Leksion margarita.ifti@fshn.edu.al

11:00-11:50

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 219A Seminar bardhyl.guda@fshn.edu.al


Fizike molekulare dhe strukture e lendes 301B Leksion bardhyl.guda@fshn.edu.al

Bazat e Fizikes Statistike 401B Leksion margarita.ifti@fshn.edu.al

11:00-11:50

 

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 301B Leksion bardhyl.guda@fshn.edu.al

Bazat e Fizikes Statistike 401B Leksion margarita.ifti@fshn.edu.al

12:00-12:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 110C Seminar teodor.kota@fshn.edu.al

 

 

 

 

12:00-12:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 303B Seminar erjon.spahiu@fshn.edu.al

 

Bazat e Fizikes Statistike 114A Seminar null

 

 

13:00-13:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 110C Seminar teodor.kota@fshn.edu.al

 

 

Bazat e Fizikes Statistike 112A Seminar null

 

13:00-13:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 221A Seminar erjon.spahiu@fshn.edu.al

 

Bazat e Fizikes Statistike 112A Seminar null

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 303B Seminar fatos.klosi@fshn.edu.al

 

14:00-14:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 301B Leksion teodor.kota@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 305C Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

Bazat e Fizikes Statistike 112A Seminar null

 

14:00-14:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 301B Leksion teodor.kota@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 305C Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Bazat e Fizikes Statistike 112A Seminar null

 

 

15:00-15:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 301B Leksion teodor.kota@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 305C Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

Bazat e Fizikes Statistike 112A Seminar null

 

15:00-15:50

Fizike berthamore dhe e grimcave elementare 301B Leksion teodor.kota@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 305C Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 112A Seminar fatos.klosi@fshn.edu.al

 

 

16:00-16:50

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 305C Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

 

 

16:00-16:50

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 305C Leksion fatos.klosi@fshn.edu.al

 

 

 

17:00-17:50

 

 

 

 

 

17:00-17:50

 

Fizike molekulare dhe strukture e lendes 201C Seminar fatos.klosi@fshn.edu.al

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50