Orari i Kimise


Viti 1

A1

A2

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

8:00-8:50

Kimi Inorganike Lab Laborator arjan.korpa@fshn.edu.al

 

Kimi Analitike I Lab Laborator Nevila.Parroj@fshn.edu.al

 

 

8:00-8:50

 


 

 

 

9:00-9:50

Kimi Inorganike Lab Laborator arjan.korpa@fshn.edu.al

 

Kimi Analitike I Lab Laborator Nevila.Parroj@fshn.edu.al

 

 

9:00-9:50

 


 

 

 

10:00-10:50

 

 

Kimi Analitike I 343ALeksion Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

 

Stekiometri 410A Leksion klodian.xhanari@fshn.edu.al

10:00-10:50

Kimi Inorganike Lab Laborator alketa.lame@fshn.edu.al

Kimi Analitike I Lab Laborator Nevila.Parroj@fshn.edu.al

Kimi Analitike I 343A Leksion Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

 

Stekiometri 410A Leksion klodian.xhanari@fshn.edu.al

11:00-11:50

 

 

Kimi Analitike I 401B Leksion Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

 

Matematikë II 119ASeminar Anjeza.Pasku@fshn.edu.al

11:00-11:50

Kimi Inorganike Lab Laborator bujar.seiti@fshn.edu.al

Kimi Analitike I Lab Laborator Nevila.Parroj@fshn.edu.al

Kimi Analitike I 401B Leksion Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

 

 

12:00-12:50

Bazat e Teknikës Laboratorike 343A Leksion elida.bylyku@fshn.edu.al

 

Kimi Analitike I 401B Leksion Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

Kulturë Gjuhe 234A Leksion null


12:00-12:50

Bazat e Teknikës Laboratorike 343A Leksion elida.bylyku@fshn.edu.al

Kimi Analitike I Lab Laborator Nevila.Parroj@fshn.edu.al

Kimi Analitike I 401B Leksion Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

Kulturë Gjuhe 234A Leksion null

Matematikë II 114ASeminar Anjeza.Pasku@fshn.edu.al

13:00-13:50

 

Kimi Analitike I Lab Laborator Nevila.Parroj@fshn.edu.al

 

Kimi Inorganike 219A Seminar null

Matematikë II 343A Leksion erjola.liftaj@fshn.edu.al

13:00-13:50

 

 

Kimi Analitike I 304C Seminar Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

Matematikë II 304C Seminar Anjeza.Pasku@fshn.edu.al

Matematikë II 343A Leksion erjola.liftaj@fshn.edu.al

14:00-14:50

Bazat e Teknikës Laboratorike 303B Seminar elida.bylyku@fshn.edu.al

Fizikë II 321A Seminar antoneta.deda@fshn.edu.al

Kimi Analitike I 219A Seminar Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

Kulturë Gjuhe 321A Seminar null

Matematikë II 343A Leksion erjola.liftaj@fshn.edu.al

14:00-14:50

Bazat e Teknikës Laboratorike 303B Seminar elida.bylyku@fshn.edu.al

Fizikë II 319A Seminar matilda.mema@fshn.edu.al

Kimi Inorganike 321A Seminar null

Kulturë Gjuhe 321A Seminar null

Matematikë II 343A Leksion erjola.liftaj@fshn.edu.al

15:00-15:50

Fizikë II 343A Leksion antoneta.deda@fshn.edu.al

Gjuhë e Huaj Shkencore 319A Seminar null

 

Kimi Inorganike Salla BT (106 C) Leksion mihal.prifti@fshn.edu.al

Matematikë II 343A Leksion erjola.liftaj@fshn.edu.al

15:00-15:50

Fizikë II 343A Leksion antoneta.deda@fshn.edu.al

Gjuhë e Huaj Shkencore 314A Seminar null

 

Kimi Inorganike Salla BT (106 C) Leksion mihal.prifti@fshn.edu.al

Matematikë II 343A Leksion erjola.liftaj@fshn.edu.al

16:00-16:50

Fizikë II 343A Leksion antoneta.deda@fshn.edu.al

Gjuhë e Huaj Shkencore 319A Seminar null

 

Kimi Inorganike Salla BT (106 C) Leksion mihal.prifti@fshn.edu.al

Stekiometri 321A Seminar klodian.xhanari@fshn.edu.al

16:00-16:50

Fizikë II 343A Leksion antoneta.deda@fshn.edu.al

Gjuhë e Huaj Shkencore 314A Seminar null

 

Kimi Inorganike Salla BT (106 C) Leksion mihal.prifti@fshn.edu.al

Stekiometri 321A Seminar klodian.xhanari@fshn.edu.al

17:00-17:50

Fizikë II 343A Leksion antoneta.deda@fshn.edu.al

 

 

Kimi Inorganike Salla BT (106 C) Leksion mihal.prifti@fshn.edu.al

 

17:00-17:50

Fizikë II 343A Leksion antoneta.deda@fshn.edu.al

 

 

Kimi Inorganike Salla BT (106 C) Leksion mihal.prifti@fshn.edu.al

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

Viti 2

A1

A2

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

8:00-8:50

 

 

 

 

 

8:00-8:50

 

 

 

 

 

9:00-9:50

Kimi Organike II Lab Laborator dritan.topi@fshn.edu.al

 

 

 

 

9:00-9:50

 

 

 

 

 

10:00-10:50

Kimi Organike II Lab Laborator dritan.topi@fshn.edu.al

 

 

 

 

10:00-10:50

 

 

 

 

 

11:00-11:50

Kimi Organike II Lab Laborator dritan.topi@fshn.edu.al

 

Kimi Fizike II Lab Laborator armand.como@fshn.edu.al

Kimi Koloidale 406A (Zoologjia) Seminar nikolla.dhamo@fshn.edu.al

 

11:00-11:50

 

 

 

 

 

12:00-12:50

 

 

Kimi Fizike II Lab Laborator armand.como@fshn.edu.al

Kimi Koloidale 406A (Zoologjia) Seminar nikolla.dhamo@fshn.edu.al

Kimi Organike II 110C Seminar alma.emiri@fshn.edu.al

12:00-12:50

Kimi Organike II Lab Laborator dritan.topi@fshn.edu.al

 

 

Kimi Koloidale Lab Laborator Jonida.Salihila@fshn.edu.al

Kimi Organike II Salla F (108 C) Seminar elda.marku@fshn.edu.al

13:00-13:50

 

 

Kimi Fizike II 303B Seminar armand.como@fshn.edu.al

Kimi Koloidale Lab Laborator nikolla.dhamo@fshn.edu.al

Kimi Organike II 110C Seminar elda.marku@fshn.edu.al

13:00-13:50

Kimi Organike II Lab Laborator dritan.topi@fshn.edu.al

 

Kimi Fizike II Lab Laborator Adelina.Skenderi@fshn.edu.al

Kimi Koloidale Lab Laborator Krenaida.Taraj@fshn.edu.al

Kimi Organike II Salla F (108 C) Seminar alma.emiri@fshn.edu.al

14:00-14:50

 

 

Kimi Fizike II 303B Seminar armand.como@fshn.edu.al

Kimi Koloidale Lab Laborator Krenaida.Taraj@fshn.edu.al

Kimi Organike II 101B Leksion elda.marku@fshn.edu.al

14:00-14:50

Kimi Organike II Lab Laborator dritan.topi@fshn.edu.al

 

Kimi Fizike II Lab Laborator Adelina.Skenderi@fshn.edu.al

Kimi Koloidale 119A Seminar nikolla.dhamo@fshn.edu.al

Kimi Organike II 101B Leksion elda.marku@fshn.edu.al

15:00-15:50

Elemente të toksikologjisë 219A Seminar liljana.kola@fshn.edu.al

Kimi Fizike II 343A Leksion armand.como@fshn.edu.al

 

 

Kimi Organike II 101B Leksion elda.marku@fshn.edu.al

15:00-15:50

Elemente të toksikologjisë 219A Seminar liljana.kola@fshn.edu.al

Kimi Fizike II 343A Leksion armand.como@fshn.edu.al

Kimi Fizike II 110C Seminar armand.como@fshn.edu.al

Kimi Koloidale 119A Seminar nikolla.dhamo@fshn.edu.al

Kimi Organike II 101B Leksion elda.marku@fshn.edu.al

16:00-16:50

Elemente të toksikologjisë 301B Leksion liljana.kola@fshn.edu.al

Kimi Fizike II 343A Leksion armand.como@fshn.edu.al

 

Kimi Koloidale 301B Leksion arjan.korpa@fshn.edu.al

Kimi Organike II 301B Leksion elda.marku@fshn.edu.al

16:00-16:50

Elemente të toksikologjisë 301B Leksion liljana.kola@fshn.edu.al

Kimi Fizike II 343A Leksion armand.como@fshn.edu.al

Kimi Fizike II 110C Seminar armand.como@fshn.edu.al

Kimi Koloidale 301B Leksion arjan.korpa@fshn.edu.al

Kimi Organike II 301B Leksion elda.marku@fshn.edu.al

17:00-17:50

 

Kimi Fizike II 343A Leksion armand.como@fshn.edu.al

Korrozioni 305C Leksion alberta.llabani@fshn.edu.al

Kimi Koloidale 301B Leksion arjan.korpa@fshn.edu.al

 

17:00-17:50

 

Kimi Fizike II 343A Leksion armand.como@fshn.edu.al

Korrozioni 305C Leksion alberta.llabani@fshn.edu.al

Kimi Koloidale 301B Leksion arjan.korpa@fshn.edu.al

 

18:00-18:50

 

 

Korrozioni 110C Seminar alberta.llabani@fshn.edu.al

 

 

18:00-18:50

 

 

Korrozioni 110C Seminar alberta.llabani@fshn.edu.al

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

Viti 3

A1

A2

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

Oret

E hene

E marte

E merkure

E enjte

E premte

8:00-8:50

 

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore Lab Laborator aleksander.petre@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 114A Seminar aleksander.petre@fshn.edu.al

 

 

8:00-8:50

 

 

 

 

 

9:00-9:50

 

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore Lab Laborator aleksander.petre@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 110C Seminar aleksander.petre@fshn.edu.al

 

 

9:00-9:50

 

 

 

 

 

10:00-10:50

 

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore Lab Laborator klodiana.dhamo@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 234A Leksion aleksander.petre@fshn.edu.al

 

 

10:00-10:50

Kimia e Mjedisit Lab Laborator Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore Lab Laborator aleksander.petre@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 234A Leksion aleksander.petre@fshn.edu.al

 

 

11:00-11:50

 

Biomolekulat Lab Laborator bledar.murtaj@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 234A Leksion aleksander.petre@fshn.edu.al

 

 

11:00-11:50

Kimia e Mjedisit Lab Laborator Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore Lab Laborator klodiana.dhamo@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 234A Leksion aleksander.petre@fshn.edu.al

 

 

12:00-12:50

Kimia e Mjedisit Lab Laborator Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

Biomolekulat Lab Laborator bledar.murtaj@fshn.edu.al

 

Kimia e Mjedisit 305C Leksion elda.marku@fshn.edu.al

Kristalografi Lab Laborator kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

12:00-12:50

 

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore Lab Laborator Alketa.cekrezi@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 214A Seminar aleksander.petre@fshn.edu.al

Kimia e Mjedisit 305C Leksion elda.marku@fshn.edu.al

 

13:00-13:50

Kimia e Mjedisit Lab Laborator Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

 

 

Kimia e Mjedisit 305C Leksion elda.marku@fshn.edu.al

Kristalografi 112A Seminar kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

13:00-13:50

 

Biomolekulat Lab Laborator bledar.murtaj@fshn.edu.al

Kimia dhe Teknologjia Ushqimore 214A Seminar aleksander.petre@fshn.edu.al

Kimia e Mjedisit 305C Leksion elda.marku@fshn.edu.al

Biomolekulat 304C Seminar sokol.abazi@fshn.edu.al

14:00-14:50

Kimia e Mjedisit 406A (Zoologjia) Seminar Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

 

 

Strukturë Lënde 210C Seminar adelajda.andoni@fshn.edu.al

 

14:00-14:50

 

Biomolekulat Lab Laborator bledar.murtaj@fshn.edu.al

 

 

Kristalografi 119A Seminar kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

15:00-15:50

 

 

Kristalografi 343A Leksion kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

Strukturë Lënde 305C Leksion adelajda.andoni@fshn.edu.al

Biomolekulat 210C Seminar sokol.abazi@fshn.edu.al

15:00-15:50

Kimia e Mjedisit 119A Seminar Sonila.Lacaj@fshn.edu.al

 

Kristalografi 343A Leksion kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

Strukturë Lënde 305C Leksion adelajda.andoni@fshn.edu.al

Kristalografi Lab Laborator kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

16:00-16:50

 

 

Kristalografi 343A Leksion kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

Strukturë Lënde 305C Leksion adelajda.andoni@fshn.edu.al

Biomolekulat 343A Leksion sokol.abazi@fshn.edu.al

16:00-16:50

 

 

Kristalografi 343A Leksion kledi.xhaxhiu@fshn.edu.al

Strukturë Lënde 305C Leksion adelajda.andoni@fshn.edu.al

Biomolekulat 343A Leksion sokol.abazi@fshn.edu.al

17:00-17:50

 

 

 

 

Biomolekulat 343A Leksion sokol.abazi@fshn.edu.al

17:00-17:50

 

 

 

Strukturë Lënde 202C Seminar adelajda.andoni@fshn.edu.al

Biomolekulat 343A Leksion sokol.abazi@fshn.edu.al

18:00-18:50

 

 

 

 

 

18:00-18:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50

 

 

 

 

 

19:00-19:50