Faqja kryesore‎ > ‎

Orari i sesionit të prillit cikli I dhe cikli i II për vitin akademik 2014-2015


Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës se :
Është shpallur orari i sezonit të prillit cikli i parë viti I,II,III
 
 dhe cikli i dytë viti I,II

Oraret e provimeve 

  
  

Departamenti i Matematikes se Aplikuar

Comments