Faqja kryesore‎ > ‎

Orari i sesionit te tetorit, Cikli I dhe Cikli II Viti akademik 2016-2017

Departamenti i Biologjise
Departamenti i Bioteknologjise


Departamenti i Fizikes

Departamenti i Kimise

Departamenti i Kimise Industriale

Departamenti i InformatikesDepartamenti i Inxhinierise Matematike dhe Informatike

Departamenti i Matematikes