Faqja kryesore‎ > ‎

Për më tepër informacion kliko: KETU

 UDHËZIM për Votuesit (student dhe personel akademik)“Zgjedhjet për autoritete drejtuese dhe Senatin Akademik të UT-ës” Kliko Ketu