Faqja kryesore‎ > ‎

Proçedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në programet e studimit të Ciklit të Parë, transferime, degë të dyta, kategori të veçanta dhe troje.

1-Proçedurat e regjistrimit dhe aplikimit në Ciklin e Parë të StudimeveShenim 1 : Aplikimet do të kryhen në godinen B Kati I
Shenim 2: Për tu njohur me kuotat e miratuara për pranimet në programe të dyta studimi,transferimet,kategori të veçanta dhe troje për çdo program studimi klikoni KETU