Faqja kryesore‎ > ‎

Program veror online per gjuihen dhe kulturen kineze

Ne perputhje me udhezimet "Per mbylljen e institucioneve arsimore per parandalimin e perhapjes se COVID-19", por edhe per ti mundesuar te gjithe te interesuarve msimin e gjuhes dhe kultures Kineze, Instituti Konfuci ne Universitetitn e Tiranes ofron falas leksione online, permes platformes ZOOM dhe gjithashtu nepermjet faqeve tona ne FACEBOOK dhe INSTAGRAM(live).

Tani te gjithe te interesuarit dhe studentet e Universitetit te Tiranes kane mundesi per te mesuar gjuhen kineze(niveli fillestar HSK 1), permes ketij programi veror duke u regjistruar tek faqja e Institutit Konfuci-UT(www.ciut.edu.al), nga data 10 qershor 2020 deri me 20 qershor 2020. Kursi per te gjithe te interesuarit eshte falas.