Faqja kryesore‎ > ‎

PROJEKTI SUNBEAM


Projekti SUNBEAM njofton se ka hapur thirrjen për aplikim për bursa në lidhje me shkëmbime për qëllime studimi, trajnimi apo aktivitete kërkimore. 

Projekti SUNBEAM është pjesë e programit Erasmus Mundus Action 2 të Komisionit Europian.
 
Kjo thirrje është e hapur për nivelet e mëposhtme të mobilitetit:
 
- Studentët

- Doktoraturë

- Postdoktoraturë

- Staf Akademik dhe Administrativ
 
Aplikimet do të jenë të hapura deri më datën 31 Mars 2015, ora 24:00.
 
Për më shumë informacion mbi bursat ju lutemi vizitoni:
 


Comments