Faqja kryesore‎ > ‎

Publikime dhe Konferenca

http://www.fshn.edu.al/home/publikime-dhe-konferenca/departamenti-i-biologjise https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-dhe-konferenca/departamenti-i-bioteknologjise https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-dhe-konferenca/departamenti-i-fizikes https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-dhe-konferenca/departameti-i-informatikes 
https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-dhe-konferenca/departamenti-i-kimisee https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-dhe-konferenca/departamenti-i-kimisee-industriale Departamentii Matematikes https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-dhe-konferenca/departamenti-i-matematikes-se-aplikuar
https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-dhe-konferenca/qendra-kerkimore-e-flores-dhe-faunes