Publikime dhe Konferenca 2019

Showing 1 items
Nr.Autorët e punimitTitulli i punimitKonferenca/Revista shkencoreDataVendiFinancimiAbstrakti
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Nr.Autorët e punimitTitulli i punimitKonferenca/Revista shkencoreDataVendiFinancimiAbstrakti
Malvina Marku Using the Genetic Algorithm to Estimate Kinetic Parameters of Klotho Network Statistical Physics of Complex Systems 07-11 Maj 2019 Stokholm,Suedi 117,721 lekë kliko ketu 
Showing 1 items