Publikime dhe Konferenca 2017

Showing 1 items
Nr.Autoret e punimitTitulli I punimitKonferencaDataVendiFinancimiAbstrakti
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Nr.Autoret e punimitTitulli I punimitKonferencaDataVendiFinancimiAbstrakti
Ledia Subashi Some properties of fractial tilings 5th International Virtual Conference on Advanced Scientific Results 26-30 Qershor 2017 Sllovaki 28,416 Lekë Kliko ketu 
Showing 1 items