Publikime dhe Konferenca 2018

Showing 1 items
NrAutorët e punimitTitulli i punimitKonferenca/Revista shkencoreDataVendiFinancimiAbstrakti
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
NrAutorët e punimitTitulli i punimitKonferenca/Revista shkencoreDataVendiFinancimiAbstrakti
Besiana Cobani Transmission eigenvalues discretness and existence 14th Serbian Mathematical Congress (SMAK 2018) 16-19 Maj 2018 Kragujevac, Serbi 155,492 Lekë Kliko Këtu 
Showing 1 items