Faqja kryesore‎ > ‎

Rregjistrimi per Provim diplome,per ciklin e dyte (Master SHkencor dhe Master Profesional)

Njoftohen te gjithe studentet e cilkit te dyte (Master Shkencor dhe Master Profesional)

te cilet kane shlyer te gjithe provimet, se duhet te bejne rregjistrimin on-line per Provim diplome nga data 21 Qershor deri me 28 Qershor.

Gjithashtu brenda dates 01 Korrik 2013, ora 1600 duhet te dorezojne ne sekretarine e departamenteve  tezat e diplomës.

 

Studentet duhet te kene shlyer  tarifen e shkollimit qe te mund te rregjistrohen ne kete sezon.

Studentet te cilet bejne pjese ne kategorite sociale te mbrojtura me ligj, duhet te interesohen nese jane miratuar.

Ne rast te kundert duhet te bajne pagesen e kestit te dyte. Kontrollin mund ta beni ne profilin tuajhttp://ebills.fshn.edu.al/profiles/ ne menune faturat. 

Comments