Faqja kryesore‎ > ‎

Rregjistrimi per sezonin e paradiplomonit,per ciklin e pare (Bachelor) viti i trete dhe Biologji Part Time viti Katert

Njoftohen te gjithe studentet e cilkit te pare (Bachelor), viti i trete dhe biologji Part Time viti katert se rregjistrimi per ne sezonin e paradiplomimit (vjeshta e vogël) do te behet on-line nga data 24 Qershor deri 29 Qershor

 

Studentet duhet te kene shlyer tarifen e shkollimit qe te mund te rregjistrohen ne kete sezon.

Studentet te cilet bejne pjese ne kategorite sociale te mbrojtura me ligj, duhet te interesohen nese jane miratuar.

Ne rast te kundert duhet te bajne pagesen e kestit te dyte. Kontrollin mund ta beni ne profilin tuajhttp://ebills.fshn.edu.al/profiles/ 

ne menune faturat. 

Comments