Faqja kryesore‎ > ‎

Rregjistrimi per sezonin e paradiplomonit,per ciklin e pare (Bachelor) viti i trete

Njoftohen te gjithe studentet e cilkit te pare (Bachelor), viti i tretë, te cilet kane shlyer te gjithe provimet dhe tarifat e shkollimit, se duhet te bejne rregjistrimin on-line per 

Provim diplome nga data 08 Korrik 2013 deri me datë 10 Korrik 2013.

Comments