Faqja kryesore‎ > ‎

SESIONI I PARADIPLOMIMIT CIKLI PARE VITI III

Sezoni i paradiplomimit për studentët e vitit të tretë do të zhvillohet nga data 10.07.2017-14.07.2017. 

  

         Regjistrimi për sezonin e paradiplomimit do të kryhet në datat 4,5,6 Korrik 2017.

         Në këtë sezon studentët me statusin normal përsëritës mund të regjistroheni deri  4 lëndë për përmirësim ndërsa studentët me statusin përsëritës 

         mund të regjistroheni deri në 30 kredite për lëndët e mbartura dhe në 4 lëndë për përmirësim.