Faqja kryesore‎ > ‎

Sezoni Qershor 2013

Njoftohen te gjithe studentet se rregjistrimi per ne sezonin e Qershorit 2013 eshte i hapur dhe se rregjistrimi mund te kryhet deri me date
7 Qershor ora 14:00
 

Studentet duhet te kene shlyer kestin e dyte te tarifes se shkollimit qe te mund te rregjistrohen ne kete sezon.
Studentet te cilet bejne pjese ne kategorite sociale te mbrojtura me ligj, duhet te interesohen nese jane miratuar.
Ne rast te kundert duhet te bajne pagesen e kestit te dyte. Kontrollin mund ta beni ne profilin tuaj http://ebills.fshn.edu.al/profiles/ 
ne menune faturat. 
Comments