Faqja kryesore‎ > ‎

Sezoni i paradiplomimit Cikli i Parë, Viti III dhe Biologji Part Time Viti i IV

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës se :

Është shpallur orari i sezonit të paradiplomimit për studentët e Ciklit të Parë viti III dhe Biologji Part Time Viti i IV

 

Oraret e provimeve 


Departamenti i Biologjise

Bachelor ne Biologji

Bachelor ne Biologji Part Time


Departamenti i Bioteknologjise