Faqja kryesore‎ > ‎

Sezoni i Prill 2013

Njoftohen te gjithe studentet se rregjistrimi per ne sezonin e Prillit 2013 mund te behet nga data 08.04.2013 ora 00 00 deri ne 12.04.2013 ora 24 00.

Studentet duhet te kene shlyer kestin e pare te tarifes se shkollimit qe te mund te rregjistrohen ne kete sezon.
Studentet te cilet bejne pjese ne kategorite sociale te mbrojtura me ligj, duhet te interesohen nese jane miratuar.
Ne rast te kundert duhet te bajne pagesen e kestit te pare. Kontrollin mund ta beni ne profilin tuaj http://ebills.fshn.edu.al/profiles/ 
ne menune faturat. 

Datat e provimeve do te jene datat 20 Prill, 21 Prill, 27 Prill dhe 28 Prill 2013.
Oraret dhe sallat e provimit do te publikohen me dt 19 Prill, ne faqen zyrtare te internetit.

Ju lutemi qendroni ne kontakt te me faqen zyrtare per te marre njoftimet e tjera per sezonin e Prillit 2013.

Sezoni i diplomimit te dimrit do te behet ne date 15 Prill ora 16 00.
Rregjistrimi do te behet nga data 8 Prill deri 10 Prill.
Dorezimi i tezave te diplomave do te behet deri me date 10 Prill prane departamentit perkates.

Faleminderit për mirëkuptimin.

 
Comments