Faqja kryesore‎ > ‎

Të jesh e para në traditë

Me rastin e 11 shkurtit, Ditës ndërkombëtare të grave dhe vajzave në shkencë, Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Rrjetin Shqiptar të grave në Shkencë organizojnë veprimtarinë solemne:
Të jesh e para në traditë”, kushtuar akademikes së parë shqiptare, etnologes Andromaqi Gjergji.

11 shkurti u shpall si Dita Ndërkombëtare e grave dhe vajzave në shkencë nga Organizata e Kombeve të ashkuara më 22 dhjetor të 2015-s për të riafirmuar dhe pranuar kështu rolin që luajnë gratë dhe vajzat në komunitetet e shkencës dhe teknologjisë me qëllim final barazinë gjinore.

Veprimtaria do të zhvillohet online ditën e enjte më datë 11 shkurt në orën 10.30.
Lutem gjeni bashkëngjitur ftesën dhe më poshtë në font blu linkun e veprimtarisë.

Academy of Sciences of Albania is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: Dita Ndërkombëtare e grave dhe vajzave në shkencë
Time: Feb 11, 2021 10:15 AM Budapest
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84329473054?pwd=ckV4QzU5dzBSM21ydHBXRFFQQzFrUT09
Meeting ID: 843 2947 3054
Passcode: 825779

Ftesa