Faqja kryesore‎ > ‎

TERHEQJA E FATURES

1- Për të tërhequr faturën ju lutem  klikoni  ebills.fshn.edu.al

2- Vendosni emër.mbiemër dhe klikoni tek butoni "Kërko"

3- Kliko mbi "Shiko Faturen" dhe më pas klikoni mbi butonin "Printo"Comments