Faqja kryesore‎ > ‎

Thirrje e hapur per "Garen e studenteve-COVID19" si pjese e programit te angazhimit shkencor ne Ballkanin Perendimor

Ne kuader te Programit te Angazhimit Shkencor ne Ballkanin Perendimor, organizuar nga Keshilli Britanik, eshte hapur thirrja per aplikime per studentet. Kjo thirrje eshte per te gjithe studentet e talentuar te grupmoshes 18-30 vjec, per te krijuar zgjidhje te politikave dhe per te adresuar sfidat e krijuara nga pandemia COVID-19. 

Studentet apo ekipet duhet te shkruajne per zgjidhjen e ceshtjeve me te rendesishme me te cilat bota po perballet sot.

Pese individet/ekipet me te mira do te kalojne ne finalen online dhe do te kene mundesine per te perfituar nje kurs online ne universitetet e Mbreterise se Bashkuar.

Gara eshte e hapur per individe dhe ekipe deri ne 3 anetare. Inkurajohen ekipet multidisiplinare per te aplikuar.

Per me shume informacione mbi programin e Angazhimit Shkencor te Ballkanit Perendimor si dhe per te aplikuar deri ne daten 8 Dhjetor, 2020, mund t'i referoheni linkut: 
https://www.britishcouncil.al/programmes/education/sep/policy-challenge