Faqja kryesore‎ > ‎

Thirrje për Aplikim për Master në Universitetin e Teramos, Itali

Universiteti i Teramo-s hap aplikimet për nivelin master “Diritto e Impresa nella Macroregione Adriatico-Ionica” (Biznes dhe e Drejta në rajonin Adriatik-Jon).

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrim është:

-       Formulari i regjistrimit (shkarkojeni këtu)

-      Fotokopje e një dokumenti identiteti

-      Vërtetimi i diplomës si dhe listë notash

-      Vërtetim pagese 32.00 euro, për dy pulla, vërtetimin mund ta shkarkoni këtu

-      ID

-       Fotografi personale për dokument

Dokumentat duhet të dërgohen me postë rekomande në adresën:


“Magnifico Rettore dell’Università di Teramo c/o Fondazione Università di Teramo 
 Campus di Coste Sant'Agostino 
 Via R. Balzarini 1 
 64100 Teramo”.

Tarifa e regjistrimit është 1,500 euro.

Afati i fundit i regjistrimit është data 31 Janar 2015.

Për më shumë informacione mund të kontaktoni: ginoscaccia@hotmail.com

Comments