Faqja kryesore‎ > ‎

Urdhëri i Rektorit nr. 6, datë 30.6.2020

URDHËRI Nr.6, Datë 30.06.2020: KLIKO KËTU

SHKRESA PËR URDHËRIN DHE APLIKIME KIZ DHE KA: KLIKO KETU

FLETË APLIKIMI PËR ANËTAR TË KOMISIONIT TË APELIMIT (KA): KLIKO KËTU

FLETË APLIKIMI PËR ANËTAR TË KOMISIONIT INSTITUCIONAL TË ZGJEDHJEVE (KIZ): KLIKO KETU