Faqja kryesore‎ > ‎

Urdhërin nr. 175, datë 30.6.2020, të Ministrit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë, “Për zhvillimin e procesit zgjedhor për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë"

Comments