Listat e renditura per cdo program studimi per aplikimet per ciklin e dyte te studimeve

Regjistrimet kryhen në datat 25, 26, 29 dhe 30 Tetor pranë departamenteve në orarin 8:00-16:30.  
Për të shkarkuar mandatin e pagesës klikoni: KETU

Ulja e vijës së kuqe pas datës 30 Tetor dhe regjistrimi për vendet e lira do të bëhet në departamente VETËM në datë 1 Nëntor sipas këtij grafiku:

 Departamenti   Orari
 Informatikes    10:00
 Matematikes 11:00
 Matematikes se Aplikuar 12:00
 Biologjise 10:00
 Kimise 10:00
 Kimise Industriale 10:00
 Fizikes 10:00
 Bioteknologjise 11:00
      


Departamenti i Biologjise

Master i Shkencave ne Biologji Mjedisore

Master i Shkencave ne Biologji Molekulare

Master i Shkencave ne "Biologji", me profil Mesues Biologjie per arsimin e mesem dhe te larte

 

Departamenti i Bioteknologjise

Master i Shkencave ne Bioteknologji Molekulare dhe Industriale

Master i Profesional ne Bioteknologji Mjedisi

 

Departamenti i Fizikes

Master i Shkencave ne Fizike

Master i Shkencave ne"Fizike" me profil "Mesues per arsimin e mesem dhe te larte" 

 

Departamenti i Informatikes

Master i Shkencave ne Informatike

Master i Shkencave ne Teknologji Informacioni

Master i Shkencave në "Informatike", me profil "Mësues Informatike për arsimin e mesëm dhe të lartë"

Master Profesional Informatike Biznesi

Master Profesional Teknologji Informacioni

 

Departamenti i Kimise

Master i Shkencave ne Kimi

Master i Shkencave në "Kimi", me profil "Mësues Kimie për arsimin e mesëm dhe të lartë"

 

Departamenti i Kimise Industriale