Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për stafin akademik në Universitetin La Sapienza, Itali

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik ne Universitetin e La Sapienzes, Itali per semestrin e pare  te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 1  Prill, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al