Orari i Provimeve, Sesioni i Prillit, Viti Akademik 2018-2019

Departamenti i Biologjisë
Departamenti i Bioteknologjisë


Departamenti i Fizikës


Departamenti i Kimisë


Departamenti i Kimisë Industriale


Departamenti i Informatikës
Departamenti i Inxhinierisë Matematike dhe Informatike


Departamenti i Matematikës