Master i Shkencave ne Bioteknologji Molekulare dhe Industriale

Oraret e provimeve

 

Emer

Mbiemer

Lenda

VitiLenda

VitiStudent

Paraleli

Dita

Ora

Klasa 1

Klasa 2

Rigerta

Sadikaj

Akuakultura dhe Bioteknologjia Detare

2

2

A1

9/16/2014

10:30 - 12:30

302A

 

Elton

Skëndaj

Anglisht

1

1

A1

9/16/2014

13:00 - 15:00

302A

 

Mynyr

Koni

Biostatistikë e Avancuar

1

2

A1

9/15/2014

10:30 - 12:30

101B

 

Mynyr

Koni

Biostatistikë e Avancuar

1

1

A1

9/15/2014

10:30 - 12:30

101B

 

Rigerta

Sadikaj

Bioteknologjia humane

1

1

Perserites

9/10/2014

08:00 - 10:00

301B

 

Rigerta

Sadikaj

Bioteknologjia humane

1

1

A1

9/10/2014

08:00 - 10:00

301B

 

Rustem

Zenelaj

Enzimologjia dhe kinetika enzimatike

1

1

A1

9/10/2014

10:30 - 12:30

KlasaD4

 

Arjana

Ylli

Gjenetika e mutacioneve të induktuara

1

1

A1

9/4/2014

10:30 - 12:30

216A

 

Arjana

Ylli

Gjenetika e Mutacioneve të Induktuara

1

2

A1

9/4/2014

10:30 - 12:30

216A

 

Zhaneta

Zekaj

Histoteknologjia

1

1

Perserites

9/5/2014

10:30 - 12:30

118A

 

Zhaneta

Zekaj

Histoteknologjia

1

1

A1

9/5/2014

10:30 - 12:30

118A

 

Ariola

Bacu

Impakti, ligjshmëria dhe menaxhimi i OMGJ-ve

2

2

A1

9/11/2014

15:30 - 17:30

212A

 

Luljeta

Pinguli

Inxhinieria biokimike e aplikuar

1

1

Perserites

9/15/2014

13:00 - 15:00

301B

 

Luljeta

Pinguli

Inxhinieria biokimike e aplikuar

1

1

A1

9/15/2014

13:00 - 15:00

301B

 

Valbona

Sota

Kulturat qelizore dhe indore

1

1

Perserites

9/5/2014

08:00 - 10:00

306C

 

Valbona

Sota

Kulturat Qelizore dhe Indore

1

1

A1

9/5/2014

08:00 - 10:00

306C

 

Ariola

Bacu

Markerët Molekularë dhe Shumëllojshmëria Gjenetike

2

2

A1

9/15/2014

15:30 - 17:30

301B

 

Fatbardha

Babani

Metoda të Bioteknologjisë Analitike

1

1

Perserites

9/16/2014

08:00 - 10:00

306C

 

Ariola

Bacu

Teknika dhe metodologji të bioteknologjisë molekulare

1

1

Perserites

9/4/2014

08:00 - 10:00

214C

 

Ariola

Bacu

Teknika dhe metodologji të bioteknologjisë molekulare

1

1

A1

9/4/2014

08:00 - 10:00

214C

 

Klementina

Puto

Teknologjia fermentative dhe gjenetika mikrobike

1

1

Perserites

9/4/2014

13:00 - 15:00

105C

 

Klementina

Puto

Teknologjia Fermentative dhe Gjenetika Mikrobike

1

1

A1

9/4/2014

13:00 - 15:00

105C

 

Arjana

Ylli

Vlerësimi, Ruajtja, dhe Krijimi i bimëve me interes ekonomik

2

2

A1

9/16/2014

15:30 - 17:30

302A

 


Ĉ
Endri Zjarri,
Sep 29, 2014, 11:44 PM