Projekte‎ > ‎

YPS (Young Programmers Space)

Titulli I Projektit: YPS (Young Programmers Space)

Kohëzgjatja: 2 Jave (I përvitshëm)

Financuesit: FSHN

Link-u: http://yps.fshn.edu.al

Pershkrimi: Projekti synon realizimin një takim me nxënësit dhe mësuesit e gjimnazeve, për të zhvilluar një orë të hapur diskutimesh rreth teknologjisë së informacionit, e cila është bërë pjesë e pandarë e jetës tonë. Realizimi i një konkursi ndërmjet nxënësve të shkollave të mesme në platëformën ‘YPS’, ku për fituesit në fund do të shpërndahen dhe çmime. Projekti synon dhe realizimin e një trajnimi për gjuhët e programimit për mësuesit e shkollave të mesme.
Një projekt i tillë u hap dyert shumë të rinjve për të qenë sa me të informuar dhe sa më afër asaj që departamenti jonë ofron