Bioteknologjia

Programi BSc ne Bioteknologji

1. Kimi Pergjithshme
2. Kimi Organike
3. Biokimi dhe metabolizmi sekondar
do te zhvillohen ne date 13.10.2012/ ora 9.00/ salla BT/ God C

1. Baza te shkences shtazore
2. Fizike e pergjithshme
3. Baza te shkences bimore
4. Biofizike

do te zhvillohen date 13.10.2012/ ora 11.00/ salla BT/ God C

1. Matematika
do te zhvillohet dt.13.10.2012/ ora 12.00/ salla M/ God C

1. Biologjia molekulare
2. Mikrobiologjia dhe gjenetika mikrobike
3. Kulturat qelizore
4. Baza te psikologjise dhe etikes ne bioteknologji
do te zhvillohen dt. 13.10.2012/ ora 9.00/ Lab i kulturave qelizore/ God C

1. Citologji-citogjenetike
2.Gjenetike e permiresimit 1
do te zhvillohen ne dt.13.10.2012/ ora 9:00/ salla BT-MSc/ god C


PROGRAMI MSH NE BIOTEKNOLOGJI MOLEKULARE DHE INDUSTRIALE

1. Histoteknologjia
2.Metoda te bioteknologjise analitike
3. Gjenetika e mutacioneve te induktuara
4. Teknologjia fermentative dhe gjenetika mikrobike

do zhvillohen dt 13.10.2012/ ora 11:00/ salla BT-MSc/ God C

Comments