Regjistrimet

Të gjithë studentët mund të regjistrohen në sezonin e vjeshtës.

Ky sezon kërkon regjistrimin paraprak të studenteve në provime.

Duke filluar nga data 15 korrik, kjo kategori studentësh mund të regjistrohet në provime vetëm nëpërmjet faqes së regjistrimeve në provime.

Regjistrimet fillojnë në datën 15 korrik 2012.

Studentët mund të regjistrohen deri në datën 24 gusht 2012.

Sezoni do të zhvillohet në datat 5 shtator - 20 shtator 2012. Informacioni mbi datat e provimeve do të shpallet në datën 4 shtator.

Ju mund të regjistroheni vetëm nëse i keni paguar faturat e tarifës së shkollimit. Për të parë faturat tuaja, klikoni këtu.

Klikoni më poshtë për të filluar regjistrimin.
Udhëzues
 
    Hapat që duhet të ndjekë një student për tu regjistruar në sezonin e provimeve janë si më poshtë:


    Hapi i parë: Shkruani emër.mbiemër dhe klikoni ‘Kerko’
 


    Hapi i dytë: Hapni emailin tuaj dhe klikoni linkun "ketu" 
    Hapi i tretë: Zgjidhni lëndët ku doni të regjistroheni.    Hapi i katërt: Lëndët që keni zgjedhur janë të listuara në të djathtë. Pasi t'i keni verifikuar, klikoni butonin "Regjistrohu":